Бампер 25 ЕК

From: 2.50 лв.

Област на приложение на Банпер 25 ЕК:

– оидиум по лоза 0.02%

– брашнеста мана по пшеница 50мл/дкa

– брашнеста мана по ечемик 50 мл/дкa

– черна ръжда по пшеница 50 мл/дкa

– кафява ръжда по пшеница 50мл/дкa