Показване на 1–12 от 35 резултата

Фунгициди

Онлайн Агроаптека Е-Агро предлага широка гама контактни и системни фунгициди които може да използвате в борбата срещу болестите по културните растения. При нас ще откриете богато разнообразие от препарати за растителна защита от реномирани производители, с високо качество и доказана ефективност . Всички фунгициди които се предлагат от Онлайн Агроаптека Е-Агро са придружени с етикети за срок на годност и техническа информация за продукта.

Фунгицидите са химични вещества от групата на пестицидите, които се прилагат в борбата срещу болестите по растенията причинени от гъботворни патогени, вируси и бактерии. Прилагат се срещу широк кръг болести атакуващи растенията както в кореновата област, така и по стебло и вегетативни органи.

Фунгицидите се делят по различни показатели, като са основно контактни, проникващи и системни.
По своя характер контанктните фунгициди са предпазни, с локален ефект и действат само върху мястото на третиране. Чрез тях растенията се предпазват от нови заразявяния.
Проникващите фунгициди действат също локално, като навлизат в тъканта на растението, но не се транспортират из другите му части. Спомагат лекуване на вече заразени участъци.
Системните фунгициди проникват във вътрешността на растението както от корените, така и през надземната част и чрез проводящата тъкан се придвижват из цялото растение. По този начин вляят както на атакуващи болести, така и на такива които вече са навлезли в растението.

Третирането с тези пестициди се извършва чрез пръскане на растението с работен разтвор на съответния фунгицид, като се използват и за поливане на почвата срещу почвени болести като сечене по разсада.

Фунгициди

Акоидал 80 ВДГ

From: 2.00 лв.

Фунгициди

Акробат плюс

From: 5.00 лв.

Фунгициди

Акробат Р

From: 6.50 лв.

Фунгициди

Алиет флаш 80 ВП

From: 4.50 лв.

Фунгициди

Арметил С ВП

From: 7.00 лв.
Разпродажба!

Фунгициди

Байфидан 250 ЕК

From: 4.50 лв.

Фунгициди

Бампер 25 ЕК

From: 2.50 лв.
From: 2.00 лв.

Фунгициди

Бриз 12.5 ЕК

30.00 лв.
Разпродажба!

Фунгициди

Верита ВГ

From: 2.00 лв.

Фунгициди

Делан 700 ВДГ

From: 2.50 лв.

Фунгициди

Икуейшън Про

From: 2.00 лв.